Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hyllning till en riesling grand cru av Meyer -Fonne


Det tysta fyverkeriet

Vätskan slipades till sin spets


trycktes genom sin skål

den väldiga moderjorden


den urgröpta klasen lade sig för att vila



Flämtande, flög dropparna mot en stjärna

de yrde

klev på och red sin lyster



en timmes svett rann ner genom slungan





vaktmästaren hälsade alla välkomna

vi steg ombord



vaktande viktors steg






Fri vers av stellan
Läst 300 gånger
Publicerad 2006-01-30 06:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stellan