Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dIN TANKE OM DIKTEN ÄR EN DIKT I SIG


dIKT

musslans läpp
är en pärlas strand
en mjuk våg av kött
förbunden med en inre säng
bäddad för ett liv
att hålla pärlan på plats

Den känner sig ensam
Sväljer sig själv i oändlighet

sammanbiten vågar den sig aldrig ut




Fri vers av stellan
Läst 345 gånger
Publicerad 2005-10-03 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stellan