Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Sjutton stavelser som snö' av korpfjäder, inspirerade till min kommentar. Bilden är tagen i vintras och föreställer ej en del av Kungliga Slottet i Gamla Stan i Stockholm, utöver en del snö då, eftersom den föll just precis i huvudstaden i vintras.


Kritik på en text (794) Vädervärdikt



Jag älskar vinter och snö
men felet med den

är precis som du påpekar
till en del här.

Är ju att den döljer
höstens nederbörd av löv.

En annan sak är att snön ännu gömmer
på nyårsaftonens nederbörd

den som föll tillbaka till jorden
efter firandets uppskjutande.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-29 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP