Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknar dig så.


Å pappa.


Du var min vän, min värld
Du var så lärd
Hur ska jag veta vart jag ska gå
Dina ord ekar i varje vrå

Jag är inte klar
Du fattas mig alla dar
Hur ska jag någonsin bli glad
Tårar faller ner på rad

Du lärde mig rätt och fel
Men livet är bara ett spel
Snorig med röda ögon ett sår
Det har nu gått två år

Blommor jag lämnar i lunden
Min värld är skadad i grunden
Jag vill skrika kom hem
Min kropp är som en lealös lem

Sorgen biter, sliter och drar
Din sambo är så rar
Sädesärlan vippar fram och åter
Man hör hur våren låter

Å pappa vad jag saknar dig



Lynx © M




Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2012-04-21 13:16



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande och mycket vackert skrivet
2012-06-05

  ResenärGenomLivet VIP
Hur lång tid det än har gått, saknar man fortfarande kära som inte finns här mer.
2012-05-26

  Blind Boy Grunt
Vackert och väldigt starkt om en far. Tror många kan känna igen sig.
2012-05-05

  lodjuret/seglare VIP
Bearbetning av sorg tar sig så olika uttryck, en del saknar sina föräldrar fast de fortfarande är i livet, som de kunde ha varit.
2012-05-04

    Rolf Zandén
Mycket skön känslig.
2012-04-25

    sunnanvind
Så fint och varmt om din pappa!
2012-04-25

    ej medlem längre
Fina ord!, som får även mig att sakna min pappa..<3
2012-04-25

  Ljusletaren
Detta får mig att tänka på dikten jag skrev om min saknad efter min mamma. Kärleksfulla ord och jag känner med dig/ kram
2012-04-22

    Anneli A
Vackert!
2012-04-21

  mare VIP
Fint skrivet, om saknaden
2012-04-21

  R_M Grundström-Linder
Vilken kärleksfull dikt om en älskad, saknad far. Skriven rakt från hjärtat! Precis så känns det när man förlorar någon kär person. Fint
skrivet!
2012-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP