Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fabel

Ska man skrika eller skratta
När kråkan bråkar med en kratta

Musens vippande nos
Fångar doften av en ros

Faller ner från hinkens kant
Där han balanserade så galant

Igelkotten behövde ett spa för sin kropp
Sen tog han ett svalkande dopp

Haren stampade musik med sin fot
En lite miss det blev med en not


Lynx63




Bunden vers (Rim) av Lynx63 VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-21 11:09



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Att höra hararna skutta
och vargarna prutta
får en på bra humör
2019-02-11

  ResenärGenomLivet VIP
Djuren och naturen bjuder på fin underhållning...kul...
2018-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP