Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humlan

Humlan är som en liten brummande nallebjörn med gula ränder.
Flyger från blomma till blomma och vinkar åt några änder.

Som en pussvänlig mjuk karamell han svävar.
Åkte vilse men fick veta vägen av några rävar.

Tar en liten tupplur i en tulpan.
Han önskade att han åt banan.

Snart ska han köpa en etta med kök.
Sen ska han odla lök.


Lynx © M




Bunden vers (Rim) av Lynx63 VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-21 13:22



Bookmark and Share


  aol
Så gulligt skaldat
2015-05-13

    ej medlem längre
Fyndigt !
2012-09-27

  soligajag_1 VIP
Mmm....så enkel men så underbar!!!

Sommaren är här!! '
2012-05-11

    ej medlem längre
Fin fin!<3
2012-04-25

  wildah
Den var riktigt gullig och kul, behövs lite humor ibland eller rättare sagt ofta :-)
2012-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP