Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djur rock.


Fjärilarna rockar loss till pop.
Granarna vajar och väser stopp.

Myggen stampar och klappar.
Tusenfotingen rappar.

Bina surrar och dricker honung.
Älgen gnäller jag är djurens konung.

Kråkorna tjurar i ett hörn.
Skatan dansar med en örn.

Masken Stina larvar sig omkring.
Rödmyrorna dansar runt i ring.


Lynx © M




Bunden vers (Rim) av Lynx63 VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-21 15:48



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket bra skrivet !
2012-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP