Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myggan & Polisen.


Myggan Oskar bygger en bil.
Far nu runt i flera mil.

Parkerar ibland på en arm.
Igår var det en barm.

Polisen säger att nu är det nog.
Myggan vickar på foten och log.

Han åker vidare till en skog.
Där finner han en krog.

Nu blir det hallonsaft.
I hans sugrörs skaft.



Lynx © M




Bunden vers (Rim) av Lynx63 VIP
Läst 279 gånger
Publicerad 2012-04-21 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP