Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snigel spår


Liten snigel visar vägen till sin blomma.
Han vill att soptunnorna ska vara tomma.

Städar och står i med en doft av syren.
Han är bjuden på kaffe men är sen.

Nyckelpigorna dansar i natten.
Husmusen blir jagad av katten.

Ekorren bakar en kaka av kottar och nötter.
Liten snigel kämpar över rötter.

Slemmiga spår lämnas av lilla snigel.
Och tur är väl det för då hittar igel.



Lynx © M




Bunden vers (Rim) av Lynx63 VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-21 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP