Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till Jesper E --->


ditt inlägg saknar kommentatorlänk.

förresten har jag glömt vad jag skulle svara??

så är det när tekniken inte fungerar:




Fri vers av straightcat
Läst 146 gånger
Publicerad 2012-04-22 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

straightcat