Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

realisation på västbanken


jaha. jag är inte den jag är.

tur att jag vet vilka som är mitt hjärta då.

kvinnor är som kameler.
be6talar man inte för dess rätta värde
så kan vi tala om länders kostnad.

jag har inga problöem med det.

och det har säkert inte vattanna heller.

hon måste stiga upp i ottan
och hämta hem mer vatten

innan hon ens har fått frukost själv.

livegen? det är ett jävla uttryck.




Fri vers av straightcat
Läst 143 gånger
Publicerad 2012-04-22 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

straightcat