Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
depressivt


Inuti Det Totalitära Mörkrets Väggar

inuti det totalitära mörkrets väggar


djupt in i kaosets vansinne
jag vaggas till sömns
under tomhetens filt
dränks långsamt därinne
till att evigt bevaras
i oändlighetens mardröm
där tystnaden är den enda trösten
som givas till

inuti det totalitära mörkrets väggar
jag långsamt kvävs,
att blekna ut
från existensen av tid
endast medvetandet
i en svävande kroppslös form
jag skall befinna mej i
att bli fången att evigt vara
från sinnesrons ljuva frid

dömd innan existens
mentala grubbleriets strid
smittad av livet
som enda sjukdomens plåga
att enda botemedlet är
avlägsnandet av sej själv
från existensen av tid

djupt längre in
drunknar i oceanen av förtvivlan
ångesten och depressionens mörka boning
är det helvete som finns
där sin egen förlust av liv
ses som välsignelsen
att äntligen slippa lidandet
i evighetens tid
av tystnadens omfamning
när inträdet inträffar
till den sista vilan


skriven av //Fimpen (låt text till mitt musik "solo" projekt lämna gärna feedback)




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Fimp
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-22 08:58



Bookmark and Share


  Annika Persson

Inuti totalitärt mörker
och vansinneskaos
finns murar, ett sken
av en gräns, ett utskott
av en blomma, som sträcker
sig utöver stenarna, och revorna
i hur de byggts,

jag kan berätta att jag kvävs
av missuppfattningar, långsökta
stereotyper, ja kanske dumhet...
och jag låtsas som ingenting,
men blir förbannad...sinar som rent
vatten i en bäck som man kan
dricka ur...
2012-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Fimp