Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

WITH EYES CLOSED SHUT

STARING INTO A FORGOTTEN MOMENT
WITH EYES CLOSED SHUT
STRESSFUL PANIC RISE IN MY HEAD
AS AT THE MOMENT I WAKE
I'M PANICING, SCREAMING ...FUCK

WHY THE FUCK DID IT HAD TO BE
REPEATING ON UNCOUNTLESS NIGHTS
AN SICK NIGHTMARE I'M FORCED TO SEE
AS IT SHUTS THE INVISIBLE GUIDING LIGHTS

MARKED IN MY FUCKED UP HEAD
WISH ME TO BE WISH MYSELF TO BE DEAD
JUST TO GET RID OF WHAT ARISE
BEHIND MY CLOSED EYES
NO ONE THERE,
AND NO DRUG CAN COMFORT ME
IN MY SCARED, TEARFILLED CRIES

AHHHH FUCK!
AGAIN THEY CAME
WHEN I THOUGHT THEYT WERE GONE
THIS MADNESS IN MY HEAD SEEMS TO REMAIN
AS I WISH TO HOLD SOMEBODY
REALITY REMINDS ME THAT I'M STILL ALONE

...FUCK!!!!!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Fimp
Läst 222 gånger
Publicerad 2015-03-30 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fimp