Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Symfonierna av tårar

omfamningen av mardrömmarnas isolerade filt
jag fångas in under när mörkret som aldrig ljusnar
välkomnar min vilsna plågade själ
när solnedgången nu långsamt ger liv
till nattens kvävande mörker
så lämnar orgelns visa av moll
serenaden till symfonierna av tårar
mitt andliga farväl!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Fimp
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-06 01:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sista meningen griper tag i hjärtat..! dramatiskt och välformulerat.
2013-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Fimp