Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att snart få leva

Tänk att snart ska jag få leva,
En känsla jag inte kännt på länge,
Att snart få leva,
Att äntligen bli sedd igen.

Tänk att snart ska jag få leva,
Då andra ser mig,
Då andra VILL se mig.

T\'änk att snart ska jag få leva,
Känna att det finns,
Finns de som ser upp till mig,
Finns de som älskar mig.

Tänk att snart ska jag få leva,
Känna att jag är till nytta,
Känna att jag äntligen finns igen.




Fri vers av Rasmus Tegebjer
Läst 482 gånger
Publicerad 2006-01-30 11:04



Bookmark and Share


    edpony
Hm, så det är så här du känner? Jag trodde att du hade insikten om att du är sedd, och att det finns vi älskar dig. Men där ser man. Du får gärna förklara detta mer ingående till mig någon gång. Med det överstökat så kan jag säga att det var en bra dikt Rasmus, varken mer eller mindre.
2006-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Rasmus Tegebjer
Rasmus Tegebjer