Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa ser du mig?

Allt tog slut,
Ensam var jag,
Letade efter honom,
Han jag alltid älskat.

Han stod bredvid mig,
Jag såg in i hans ögon,
Sökte efter något,
Fick kontakt.

Det som skulle sägas,
Var svårt,
Han verkade inte vilja,
Verkade vilja gå där ifrån.

Tog tag i hans arm,
Såg på honom,
Tårarna föll,
Allt som sades var.

\"Pappa ser du mig?\"




Fri vers av Rasmus Tegebjer
Läst 532 gånger
Publicerad 2007-04-19 13:48



Bookmark and Share


    sister band-aid knees
aj.
2007-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Rasmus Tegebjer
Rasmus Tegebjer