Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar din mage, även våran lilla bebbe.. 7 månader kvar.


Förväntad chock.

En chock,
Han sa det,
Det jag trodde inte skulle,
Skulle existera.

Vi har försökt,
Försökt länge,
Länge och väl,
Men ack.

Nu,
Nyligen,
För några veckor sedan,
Jag har inte kunnat fatta det,
Men det är sant.

Barnet,
Det ska komma,
Det finns,
Det existerar.

En chock,
Men även,
Även fast detta,
Den var väntad.




Fri vers av Rasmus Tegebjer
Läst 419 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-30 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rasmus Tegebjer
Rasmus Tegebjer