Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TJA


Vad sa du gamle vän, tja ingenting.
Varför gör du så gamle vän, tja varför inte.

Varför går du gamle vän, tja någon ska de med.
Men jag är inte klar gamle vän, tja jag kan inte vänta.

Ses vi mer gamle vän, tja vem vet.
Kan jag få önska gamle vän, tja ingen kan hindra dig.

Jag tror på sagor gamle vän, tja då har du svaret.
Varför är allt så vitt gamle vän, tja det är ängelns ljus du ser.

Är det dax nu gamle vän, tja det ser inte bättre ut.
Jag gråter gamle vän, tja någon ska göra det också.

Farväl du gamle vän, tja på återseende skulle jag tro.


Lynx © M




Fri vers (Fri form) av Lynx63 VIP
Läst 211 gånger
Publicerad 2012-04-22 21:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det känns nästan som om den gamle är en ungdom, för så svarar dom ofta...
2013-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP