Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer.

Humlan vampyren och syrenen. Alla flyger runt grenen.

Tar sin tupplur i en tulpan. Öskar också att han åt banan.

Fjärilar myror och knott. En snigel som inte kan hålla torrt.

Larven som hade hicka. Men fick en flicka.

Kråkan som ville gå på lina. Utan att grina.



Lynx © M




Fri vers (Fri form) av Lynx63 VIP
Läst 159 gånger
Publicerad 2012-04-22 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP