Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Larven hickan & flickan.




Larven hade en besvärlig hicka.
Han ville ha något att dricka.

Tittade åt höger och sen åt vänster.
Läser en skylt med tjänster.

Han går in och ser sig om kring.
Små fjärilar dansar i ring.

En flicka så vacker som dagg.
Utstrålar inget agg.

Frågar om han vill ha lite vatten.
Han blir glad och kurrar som katten.

Hon ger honom ett blad full av sav.
Sen hon sitt hjärta gav.

Kärlek vid första ögonkastet hade hänt.
Larvens otur hade vänt.


Lynx © M




Bunden vers (Rim) av Lynx63 VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-22 22:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Glad läsning :) !
2012-09-27

  Marja-Liisa Koski VIP
Roligt, roligt!
ML
2012-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP