Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BUBBLAN.

- Varför ska man ibland vara så svag, lika svag som en såpbubbla?
- Men nu tycker du bara synd om dig själv, såpbubblor är starka.

- Men inte jag, svagheten har sitt grepp om mig.
- Du låter något eller någon få styra dig.

- Vadå, vad menar du?

- Jo om du ser dig själv som en såpbubbla, varför ser du inte hur vacker du är? Regnbågens färger, svävar som en solfjäder genom rymden.

Så stark, ibland svag, men fri.
Ger glädje åt barnen och skratt åt gamla.
När minnena rullar in, som en balsamvåg.
Den reflekterar livet.
Som bara du kan ge, allt är inte bara svart eller vitt.

Hade man inte dig lilla pusselbits bubbla, skulle vi inte ha så många vackra såpbubblor. Du behövs i livet, utan dig skulle det alltid finnas en bit som är tom.

Du lever inte för någon annan, du lever för dig. Och det ger glädje för fler. Så bubbla på och lev, så ska du se att du finner vänner. Som får dig att le.

Lynx © M




Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-22 23:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert tänkt..bra !!!
2012-10-18

  Ljusletaren
Denna bubbla gillar jag för den tillhör dig eller mig eller någon annan/ kram
2012-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP