Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevet.

Min son fann din dotter "jag fann dig", du gav värme och humor runt mig.
Vi skrattade tillsammans några år, men nu jag fått ett sår.

Till en läkare du gick, inga fler år du fick.
Vårt barnbarn ska få veta av mig, att "din mormor gav kärlek till dig".

Såren svider du somnade igår, jag som ville att du skulle fått flera år.
Med mig och våra barn, men fram för allt med ditt barnbarn.
Jag lovar att ta hand om din dotter, varför ska en del dra nitlotter.

Jag sänder dig en midsommar krans, fulla med kärlek och dans.
Ska torka min röda näsa och köra, för att viska i vårt barnbarns öra.

Mormor älskar dig så, men hon till änglarna fick gå.


Lynx © M

Till min VÄN "Mormor" från en "Farmor"






Bunden vers (Rim) av Lynx63 VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-23 12:24



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Bra att du förmedlar kärlek trots sorgen.
Kommer fram på ett bra sätt i dessa av dina ord.

/kram
2012-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP