Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jan Olaf

Jan Olaf har rent mjöl i påsen
han bor vid Hägerstensåsen
Jan Olaf har sin residens på
Förskottsvägen 5
och kontakter Första Sparbanken
med sin dosa

Jan Olaf har del i en segelbåt
som ligger i hamnen Trosa
två veckor under sommartid
får han vara Captain på låtsas
Han lirar dragspel och åker till
Dalarna för workshops och frossa
i folkmusik tills det är dags att sussa

Jan Olaf var förlovad en gång för
länge sedan och han minns
hur det var att gå hand i hand
vid Fyrisån under vårens gröna paraply
Jan Olaf har rent mjöl i påsen
men numera hans hjärta är fruset
i Hemglass, för tusan




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-04-23 15:55



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
bra!!!!
2012-04-24

    lenakarin
En mycket träffande och rolig beskrivning av, OK, rättrådig man med Hemglasshjärta.
Perfekt, alltså verkligen perfekt för poetryslam!!
2012-04-23

    ej medlem längre
Din finurliga text fick mig att skratta. Tack för det och en stor applåd till dig!
2012-04-23
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP