Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drog.

Jag plockade upp dig, utanför porten
Du var galen, ensam och slagen
Jag sviker dig aldrig, du var som en drog för mig
Men jag drömde om ett slut
När du satt på kåken, var det jag som fick stå för svaren




Fri vers av Jenny T Holmlycke
Läst 160 gånger
Publicerad 2012-04-23 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny T Holmlycke
Jenny T Holmlycke