Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget oskrivet blad


Är inget oskrivet blad
men inte heller någon hopknycklad papperslapp
fullklottrad med obegripligheter

kanske är jag halvskriven
med en omsorgsfullt formulerad inledning
och en något mer invecklad startsträcka

en upptakt där någonting snart ska ta vid

Jag är inget oskrivet blad
men heller inte någon hopknycklad papperslapp.




Fri vers av Tina-sol
Läst 297 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-04-23 22:16



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Typ som John Locke :)
"tabula rasa"
Vi föds som oskrivna blad...och vi fyller
det med erfarenhet med tiden...
/Lina
2012-04-23

    AA VIP
Fin symbolik i din text. Kan man vara sina ord?
2012-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol