Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjechocken

kärleken överlever
rullgardinen
framför dina ögon
åker upp
med en smäll

glädjechocken
slår en volt
i ditt hjärta
får det att bulta
lugnt och behagligt




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 182 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-24 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson