Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna hos mig..........

När blommorna slår ut vet jag att är hos mig
När dess ljuva lukt rör mina näsborrar vet jag att du rör vid mig
Jag borrar in mig i din famn och vill aldrig att du ska ge dig av

Men någon gång ramlar dem viol blåa, sköra bladen av och faller sakta ner mot den leriga marken.
Då vet jag att du är borta , för gott.

Av: Funky Music




Fri vers av Sanna Holmström
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-24 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanna Holmström
Sanna Holmström