Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I dessa tröstlösa tider, det finns ljusa stunder att plocka, som blommor på en äng, buketter kan skapas litet på måfå och impuls. Likt ljusen bland en följsam publik utomhus på en konsert för musikälskare, villiga att glömma för stunden.


I dessa tröstlösa tider (oavslutad tankegång)





Att tiderna skulle
vara tröstlösa är
väl mera en

känsla än något
mera påtagligt för
de flesta av

oss människor? I
morgon är en
ny dag för

evighetens trasiga själar.
Som om det
blott fanns några

desperata människor, likt
de vore bland
några få utvalda.


(Texten har legat till sig i utkast sedan 2012 06 23)
.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2024-01-23 01:29



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
tycker inte jag är så trasig
är lugn för det mesta
får någon att skratt ibland
ja, en ny dag! full av äventyr! :)
2024-01-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP