Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmar är bra (ibland)


Lektionen

Sitter här vid skolbänken, läraren babblar på.
Jag känner hur sömnen kryper fram.
Börjar långsamt slummra in medans läraren babblar på.
Jag drömmer om dig, dig min älskade.
Du och och jag promenarandes en vacker sommardag.
Du tar min hand och böjer dig fram för att kyssa mig, och presis då
säger läraren \"prov nästa vecka\", drömmen försvinner, ännu en gång
jag aldrig fick göra det jag mest av allt vill,
Det är att kyssa dig min älskling.




Fri vers av Kimmy
Läst 456 gånger
Publicerad 2006-01-30 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kimmy