Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bli min snälla..


Mine only mine

Wish you chuld promise to be mine only mine.
For ever inlove going hand in hand throw life.
Kissing and huging.
Be mine only mine ..




Fri vers av Kimmy
Läst 435 gånger
Publicerad 2006-01-30 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kimmy