Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friheten

du får gärna låna mitt ljus
bara du inte tar min ficklampa

friheten är ett mörker
med vingar som är oändliga

med dom kan du flyga
rakt in i evigheten

sen får du lysa dig
tillbaks till dina byxor

och fortsätta gå omkring
som ett moln




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-26 14:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra början på dagen att läsa denna dikt. Särskilt början är slående bra. Och andra strofen!!!!
2012-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson