Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens lov



jag ser blommornas dans
jag hör deras sång
känner den ljuvliga doften -
dess andedräkt smeker mina sinnen -
vilande på blomstersäng,
strör änglar de vackraste blommor
över min nakna kropp -
i fotsid blomsterprakt
dansar jag blommornas dans -
sjunger kärlekens lov,
känner stjärnornas lyskraft
lysa över älskande
i nattens skymmning




Fri vers av marga se
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-26 22:28



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Som den trolska kärlekens dans.
Romantiskt vacker.
2012-04-26
  > Nästa text
< Föregående

marga se