Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANKAR KRING

skärgården-
jordens pårla
havet-
lustfyllt, spännande
solen-
sommarens diamant--
vandring genom landskap,
djurens gästfrihet,
ögonblick av lycka, harmoni-
väcker tankar
kring törstande själar





Fri vers av marga se
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-12 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marga se