Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

karafakternas inskrintans

Krafakternas trikantiner ölverar astetetik uler askervans ols instrulvintering irna baskofäriskt enkdomlans mir inskrintans.




Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-26 23:35



Bookmark and Share


  Songbird VIP
...ler...så skulle jag starta dagen lugnt med en Java och liten snabb läsning! Bara du, kan och besitter detta ord tokeri ;)
Jag återkommer när jag kopplat, wir wen uber salame unt öl? med Tyskan och hjärn gymnastiken fungerar...ungefär så! Dock mycket imponerad av ordkompositionen! Översättning...tack! :)
2012-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller