Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Noch ein Miriamin!


Margaretas hemsöbo

Med ett höganäskrus kring hennes hals
och tidens tand karvad ur sin herres fals,
ser Margareta Herr Karlsson skrevan fylla
- med orent vett Bacchus hylla.




Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-27 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller