Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Insikter för dig själv


PRÖVNINGAR I LIVET

Dånande vågor slår mot bryggan
intill den steniga stranden

kaskader kastas upp i skyn från det solglittrande havet
och spolar över bryggan

allt rinner sedan tillbaka till havet
för att börja om på nytt.

Prövningar slår gång på gång i livet
för att jag ska finna insikt, kärlek och empati.

© Bo Nilson 2012




Fri vers av Bo Nilson
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-29 13:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Så sant!
2012-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Bo Nilson