Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlös


Dessa metafysiska broar
bär mig
genom klassiska mönster

Ur närvaron kommer inspirationen
Min drömda tolkning
av verkligheten

Tidens avstånd flyter
Underbara hemligheter
överrumplar
Rum i rymden
Hav i rörelse
Förvandlad till kärlek
blir kontakten förenad
med dig




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-29 14:14



Bookmark and Share


  Emme Anuelle
Fint anslag, klassiskt moget, vemodigt
med ett lyft i mörkret som kommer dikten
att lysa som en stjärna på den sömnlöses natthimmel
2012-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP