Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Frågan är om omgivningen har samma uppfattning

Hela 41 procent av landets journalister tycker att Miljöpartiet är bästa parti, enligt en ny undersökning gjord vid Göteborgs universitet.

Även Vänsterpartiet är klart överrepresenterat, med 15 procent av journalisterna bakom sig. Varför?

"Att vara journalist är lite grand av att ha underdogens perspektiv. I alla fall är det så journalisterna förstår sig själva", svarar Stig-Björn Ljunggren, statsvetare och S-märkt idédebattör.

Frågan är om omgivningen har samma uppfattning av den "tredje statsmakten"?


http://hakans-blogg.blogspot.se/




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-29 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund