Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det syns inte.

Skrattar busar och ler
Ingen mig ser

Jag har stora sår
Men åren bara går

Blommorna viskar i mitt öra
Inga ord jag kan höra

Frågar ibland varför då
Men svaren dröjer så

En fin vän som bryr sig
Hon tycker om mig

Gräset är så grönt
Livet är så skönt

Ibland rinner tårar
Tröstas av någon rar

Brun jord på marken
Myror kämpar med barken

Hoppets gnista är svag
Jag är ensam i mitt lag



Lynx © M






Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-01 18:55



Bookmark and Share


  Suzja
Fin! Lite lättsamt återhållsam..
2012-05-03

  Ljusletaren
Säger som Paullina ... underbar och jag sparar detta som ett bokmärke/ kram
2012-05-01

    ej medlem längre
Underbar! sparas som bokmärke<3
2012-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP