Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita vingar.


Duvan sveper med sina vita vingar
Genom ett rött hav av rosor

Doften berusar mig
Precis som mannen i min dröm

Jag vaknar och saknar den närhet du gav
Vill krypa in i din famn och smeka dig

Oroligt vrider jag min nakna kropp
Önskar att du fann mig

Vilsen slår jag upp mina ögon
Letar men finner dig inte

En ensam tår letar sig ner över kinden
Jag är en kvinna med begär

Att du kommer till mig då jag är vaken
Smeker mig och säger jag älskar dig

Duvan sveper med sina vita vingar
Genom ett rött hav av rosor

Doften berusar mig
Äntligen drömmer jag om dig


Lynx © M




Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-02 17:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sensuell och vacker !!!
2013-05-03

  Ljusletaren
Rörande och fint ... bra :-)

/kram
2012-05-03

    Ken Cassel
Va fint, Lynxen! :))
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP