Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig

Jag ska aldrig bli riktigt ond på dig.

Även fast att du inte vet vem jag är.
Så ska jag aldrig bli riktigt ond på dig.

Jag ska inte vara isande kall.

Snarare tystlåten och oanad.

Du ska inte kunna räkna ut vad mitt nästa steg blir.
Men tvetalan har aldrig varit något för dig.

Varför regnet faller och solen lyser kan ingen säga.

Varför jag blir ond på dig

kan bara jag säga.




Fri vers (Fri form) av VeraIngrid
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-02 22:35



Bookmark and Share


  Madagascar
Intressant.
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

VeraIngrid
VeraIngrid