Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen är som jag


Ingen är som jag.
Varför har jag fått för mig att alla är likadana.

Ingenting är likt något annat.

Det är alltid samma recept men aldrig

samma resultat.




Fri vers av VeraIngrid
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-03 20:21



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Alla är unika, där finns olikheten.
Men vi är alla människor, där finns likheten.
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

VeraIngrid
VeraIngrid