Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Själlöst' av Catharina Edin, inspirerade till kommentaren. Från i maj 2012.


Kritik på en text (1630) Likt ett ännu olagt pussel



Jag känner mig med tagen
i den tänkta historien

vars ord målar upp en bild
av många just sådana fragment

som förmår att utgöra
en hel bild full av pusselbitar

som inte riktigt verkar höra ihop.
Det är först när läsaren

lagt alla bitar på plats
som bilden skall verka fullständig.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2017-09-18 22:18



Bookmark and Share


  ULJO
Inget är klart förrän sista kortet är lagt. Så är det alltid
2017-09-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP