Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag på Ringvägen i Stockholm, klockan var tolv över ett en onsdag i juli ett år då det snöade väldigt kraftigt redan i oktober månad. Där hördes ett väldigt hallå från folk som berättade att det varit en krock med ett pendeltåg i Älvsjö precis då.


Tänk vad verkligheten är lik fiktionen ibland



Utdrag ur novell som av olika skäl aldrig publicerades. (Från 2012)

En väninna till mig filmade en gång medan en av hennes väninnor duschade. Eva sade till Katarina.
- Du, jag vill filma medan du duschar, okej?
Katarina sade så till Eva¨.
- Jo men det går bra, ett ögonblick bara skall jag klä av mig.
Så medan Katarina klädde av sig passade Eva på att gå ut i trädgården och filma ungarna medan de lekte i sandlådan. De var bara tre stycken, men de bakade lerkakor och lekte med bilar. När Katarina duschat klart, torkat och klätt sig kom även hon ut i trädgården och så hade de fest på tårta och saft.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-14 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP