Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och Maria under en seans. 2012-05-03 01:44

Guld boken fäller tårar i form av svart guld
Vill ni värma er på mina tårar
Vill ni köra bill på mina tårar.
Mitt liv, min kropp är öm,
Fastkedjad i rosenbuske
Och murgröna.
Med händerna i bojor
Viskar om kärlek.
Jag är dödlig på den fysiska planen.
Vi var två unga människor
Som har rest till släktingar och vänner.
Vi hade den djupaste känslan av kärlek,
Men de säger där, det är inte kärlek
Bara en efemär sommar regn.
Och allting har planeras på mitt dop dag
Vem är han
Vems är klanen
Monopol på Landet,
Jag skall se på himmeln till kvällens efemära ljus…

Och sätt i tusentals år gått i så många stunder
Guldboken talar…
De kan tala
Vi får inte tala
Det finns ingen sol finns inget liv.
November 2 och 2 november reser bara genom Maria.
Landskrona.
Aldrig tillbaka till det fria landet
Varför ska du lida för något som är kortlivad?
Livet är flyktigt,
Kärlek är kortlivad, allt är flyktigt.
Principer eller pennings tvätt affärer!?
Att förslava sina ägna barn
Tvinga in
En prostituerande förhållande.
Myndigheternas tanke,
Här och där, Och där och här.
Tänker om bara hur skall förvalta,
Bygga i berg och grusvägar på
Konfiskerande depositioner from diktator
Men irakiska ungdomars liv och framtid då?
Är inte av värde återställas tillbaka intakt!
Som vilket som helst krigs förvaltande egendom?
Iraq var center av asiatisk kultur idag ruiner
Solen gråter.
Kameler niger till fiende.
Allt värme skall bli grön Om det inte blir grön,
Det blir ingen framtid för någon på er planet.
Norrskenet kommer och hämtar mig,
Jag skall dansa upp åt mot den vackra landskap,
Till lunett blick jag kommer tillbaka
Ni kommer att skanna min närvaro genom att börja frysa uppifrån.
Kala mig Maria och överger jag dig…
Ändå jag saknar er alla så mycket;








Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-03 01:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP