Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telepati

 

Jag besöker dig ibland

genom vårt trollband

spunnet

i ett sagoland

I min fantasi är jag fri

att tro på telepati

Då känns du så nära

min kära

I drömtillstånd

existerar inga avstånd

 

 




Fri vers av SagaArt VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-05-03 08:00



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Härlig text!!
2012-06-29

  issac.a.m
Underbart
sparas...
2012-05-03

  Linda CH VIP
Underbar kommunikation inlindad i fin poesi!
2012-05-03

    lory
innerligt stark text bakom det synliga...bravo
2012-05-03

  Quasimodo
Härligt och fint för den gåvan vi har att kunna mötas så!!
2012-05-03

    Max Poisé
Härligt! Tanken kräver ingen resa! Någonstans!
2012-05-03
  > Nästa text
< Föregående

SagaArt
SagaArt VIP