Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ännu oskriven (in gress en)


En vilsam novellett på nio rader





Rull skrid skor?
Sär skriv ning
har sina som
för delar dosor.

Ragla vidare lilla
vän, som en utka stare
aldrig sade till mig
då jag var full på
rest au rang en 'lilla vilan'.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-11 16:42



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Oj!.. bra där, jag har ju lärt mig av dig, tack
2017-09-14

  ULJO
Särskrivning i kolossalformat
2017-09-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP