Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kommer samtidigt i varsin ultra-orgasm





Min stenhårda kuk långt in i dej

Kristi uppståndelse

Vi flyger runt månen chockade

Gud helar oss utifrån vad mörkret har förstört

Vi kommer samtidigt i varsin ultra-orgasm.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-03 16:54



Bookmark and Share


    lory
ja ja ja orgasmera mera..mer sex..mer kärlek ..mer liv....
2012-05-04

  Casbah* VIP
wow
2012-05-03

    ej medlem längre
är det kristen porr det här?
2012-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP