Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bästa vän mellan kullerstenarna


Hittade min bästa vän
i hålrummen
mellan kullerstenarna

som att han funnits där
hela tiden

och gömt sig för mig
i väntan på en annan dag

för det kanske regnar
för det kanske är bättre
att inte ge sig till känna

tills jag själv böjde mig ner
och plockade upp det jag missat




Fri vers av Tina-sol
Läst 134 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-03 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol