Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rebecka och Johan, utan er vet jag inte hur jag skulle klara mig


Tack

Tack för att ni finns,
tack för att ni stöttar,
jag vill bara säga;
att jag älskar er min änglar utan vingar.




Fri vers av Carin
Läst 463 gånger
Publicerad 2006-01-31 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carin
Carin